Castratie/sterilisatie actie voor katten

Castratie/sterilisatie actie voor katten

Van 14 februari tot 31 maart organiseren de dierenartspraktijken in Den Helder opnieuw een castratie- en sterilisatie actie voor katten. Gedurende deze anderhalve maand kunt u uw poes of kater laten steriliseren dan wel castreren tegen een sterk gereduceerd tarief.

De actie is opgezet om enerzijds onze klanten tegemoet te komen, maar ook omdat er middels castratie en sterilisatie veel dierenleed voorkomen kan worden. Vorig jaar is de actie erg goed ontvangen, maar toch zien we nog te vaak dat er ongewenste dekkingen plaatsvinden en ook worden er nog te veel zwerfkatten en -kittens bij het asiel aangeboden. Om deze redenen is er besloten de actie dit jaar te herhalen.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0223-620006.