Katten op visite: Finn en Rexx

Dit zijn Finn en Rexx.

Zij zijn Siberische Boskatten en hun eigenaar, Alice Deben, doet wel heel bijzonder werk met deze twee kanjers. Elke week gaan zij mee naar de Golfstroom en gaan hier op visite bij clienten in de Thuiskamers.

IMG_3695

Finnbar is de grootste en de oudste van de mannen, hij is een Neva Masquerade van 3 jaar oud en weegt 6,2 kilo. Rexxar is een gewone Siberische boskat van bijna 2 jaar oud en weegt 4,5 kilo.

‘Met beide de katten ga ik elke donderdag van 14:00-15:00 naar de golfstroom. Ik heb 3 verschillende groepen, waar ik om de week even langs ga voor een uurtje. De mensen kunnen dan even met de katten spelen en ze aaien. Het maakt de mensen erg blij.
Ik hoop dit vrijwilligers werk nog lang te kunnen doen met mijn lieve dierenvriendjes.
Verder heb ik ook in het blad van de golfstroom gestaan met de katten. Het blad heet Vrijwaard.’ Aldus Alice Deben (eigenaar van Finn en Rexx).