In de samenleving

Den Helder verdient kwaliteit!

Den Helder is het waard om in te investeren.

Het is daarom ook dat wij heel trots zijn op het feit dat wij in Den Helder een Sterkliniek hebben kunnen realiseren.

Ook op andere manieren willen wij een bijdrage leveren aan de samenleving van Den Helder. Daarom ondersteunen wij velerlei initiatieven in Den Helder.

Wij zijn niet de enige die er zo over denken en er zijn naast de prachtige natuur en schone lucht ook tal van nieuwe hoog kwalitatieve initiatieven met succes afgerond, zoals de schouwburg de Kampanje op Willemsoord en de schitterende bibliotheek in School Zeven. School Zeven, de huiskamer van Den Helder is een project van de woningstichting, waar naast de bibliotheek ook de Helderse Open Universiteit is gevestigd, zij bieden een grote diversiteit aan cursussen.

Ook zijn er tal van instanties die onze ondersteuning op diergeneeskundig gebied verdienen, nodig hebben en krijgen. Wij leiden stagiaires die de opleiding tot paraveterinair volgen.

Het Dierentehuis het Schuthok draait zeer naar tevredenheid. Door het succes van de sterilisatie/castratie acties, waarbij tegen zeer gereduceerd tarief katten gesteriliseerd en katers gecastreerd worden door de dierenartsen in Den Helder, zit het asiel ook gelukkig steeds minder vol.

Huisduinen heeft het Aquarium behouden mede dankzij onze veterinaire ondersteuning.

Het Vogelasiel is er gelukkig ook nog, daar is hard voor geknokt.

IMG_20160623_122730Storm aan Zee en de kustwachttoren, ‘t Torentje en de Helderse vallei dragen ook sterk bij aan een positieve beleving van Den Helder en vormen een mooie plek om werkbesprekingen te combineren met ontspanning en niet te vergeten om met onze honden te wandelen.

Gelukkig hebben we nog steeds een goed ziekenhuis met huisartsenpost en wij hopen dan ook dat het Gemini voor ons allen behouden blijft.

Ook zijn er tal van goede initiatieven zoals het Inloophuis.

Kortom, Den Helder is een stad die volop in beweging is. Wij zijn heel trots om daaraan onze bijdrage te kunnen leveren.

Samenvattend ondersteunen wij

In Den Helder:

In de wereld