Publicaties

De afgelopen jaren zijn wij als praktijk op verschillende manieren in de media terecht gekomen. Hieronder kunt u hier meer over lezen en zien.

Krantenartikel ‘Dierenartsenpraktijk wordt Sterkliniek’

Dierenkliniek wordt Sterkliniek

Bron: Noordhollands Dagblad, 13-06-16

Prof. dr. Erik Teske ontvangt twee prestigieuze wetenschappelijke onderscheidingen

De World Small Animal Veterinary Association (WSAVA) heeft aan prof. dr. Erik Teske, oncoloog bij de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren, de WSAVA International Award for Scientific Achievement toegekend. Hij ontvangt deze prestigieuze wetenschappelijke onderscheiding vanwege zijn grote betekenis in het begrijpen, opsporen en behandelen van aandoeningen bij gezelschapsdieren. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens de openingsceremonie van het 2016 WSAVA World Congress in Colombia op 27 september. (Bron: uu.nl)

dgk_erik_teske_385x257

Lees het hele nieuwsbericht hier.

Clinician’s Brief Global Edition: ‘Exceptional Care to the Very End’

Een artikel over hoe wij in onze kliniek omgaan met de zorg voor onze patiënten, van begin tot eind. Het onderstaande artikel is geschreven door onze eigen dierenarts Renée Hoynck voor het internationale, veterinaire tijdschrijft Clinician’s Broef: Global Edition van december 2015.

Artikel Exceptional Care to the Very End

Clinician’s Brief Global Edition: ‘Bereavement: A Challenge for All’

In het kader van het thema Tastbare Herinneringen heeft onze eigen dierenarts Renée Hoynck een artikel geschreven over hoe wij in de praktijk omgaan met het afscheid nemen van een huisdier. Dit artikel is gepubliceerd in het internationale, veterinaire tijdschrift Clinician’s Brief: Global Edition van maart 2015.

Artikel Bereavement: A challenge for all

Lifestyle Xperience Plus

In 2014 heeft Sterkliniek Dierenartsen Den Helder (toen nog Dierenkliniek Nieuw Den Helder) deelgenomen aan het televisieprogramma Lifestyle Xperience Plus van RTL 4. Onze eigen dierenarts Renee Hoynck vertelt u meer over de gezondheid van dier én mens.

In oktober 2016 zullen wij opnieuw te zien zijn in Lifestyle Xperience Plus tijdens een uitzending die geheel in het teken van dieren zal staan. Meer informatie over de opnames en de uitzenddatum en -tijd zullen nog volgen.

Hieronder vindt u het krantenartikel in het Noordhollands Dagblad naar aanleiding van de opnames voor Lifestyle Xperience Plus in 2014

LifestyleXperience plus 2014 krant

Bron: Noordhollands Dagblad

Krantenartikel ‘Nieuwe dierenarts’

In dienst Maris bij dkl NDH krant

Bron: Noordhollands Dagblad