Tastbare Herinneringen

Graf ButchiSterven maar niet weg

Zoals u allemaal weet geeft ons hele team heel veel om uw huisdier en u. Diep doordrongen zijn wij van de grote verantwoordelijkheid die op uw en onze schouders rust, niet alleen bij leven, maar ook juist op dat ene onvermijdelijke moment.
Ik denk dat euthanasie een van de meest belangrijke en gevoelige diensten is die wij verlenen aan uw dier en u. Wij streven er naar om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen, zonder pijn of stress, om u zo de gelegenheid te geven om in alle rust afscheid te nemen en vrede te kunnen krijgen met uw grote verlies.
Wij nemen op de praktijk hiervoor alle tijd. Het is wel verstandig om een afspraak te maken. Wij proberen aan al uw wensen te voldoen. Dus komen wij ook bij u thuis, als u dat liever heeft. Dan laten we uw dier in zijn veilige omgeving, op zijn eigen vertrouwde plekje in alle rust inslapen. Er is alle gelegenheid om met u te praten en uw vragen te beantwoorden in alle privacy. Geeft u wel graag bijtijds aan als u dat wilt.
Denkt u ook alvast na en overleg thuis over wat u wilt dat er met uw overleden huisdier gebeurd na zijn overlijden.

Omdat wij uw verdriet zien en begrijpen hebben wij overlegd met een groep eigenaren die net hun dier verloren hadden, en professionals, om te horen hoe wij u nog beter kunnen ondersteunen. Wat zou u van ons zouden willen weten en op welke manier wilt u van die informatie voorzien worden? Niets is meer persoonlijk dan rouw en het was ook prachtig om tijdens deze gesprekken te zien hoe verschillend iedereen daarover dacht, elkaars gevoelens respecteerde en tot overeenstemming kwam.
Het resultaat is het kopje op de website “ Tastbare Herinnering “ . Hier kunt u lezen en kijken naar een kort filmpje over dingen die u zouden kunnen helpen met het verwerken van uw verdriet en met het levend houden van de dierbare herinneringen aan uw huisdier. Dit varieert van nog laatste foto’s laten maken op het strand tot aan het verwerken van een beetje as van uw dier in een steentje, zodat u hem toch nog bij u kan houden, bijvoorbeeld op uw wandelingen.
Wij willen iedereen nogmaals heel hartelijk danken voor hun meedenken, hun openhartigheid en bijdrage aan dit proces en wij nodigen iedereen uit om met ons mee te denken.

In Herinnering

Butchi

Butchi 1 240x240 Butchi 2 240x240 Butchi 5 240x240 Butchi 4 240x240